Pic 1
  1. Masivna bruna
  2. Izolacijski sistemi
  3. Ladijski opaž, mavčno-kartonske plošče

Ponudba

Vaše želje družimo z našimi večletnimi izkušnjami na področju lesne gradnje in Vam uresničimo sanje o vaši leseni brunarici, nadstrešku, leseni počitniški hišici, vrtnem paviljonu...

več...

Si En De

Izvedba


Osnovni sestavni material lesenih objektov je les, sekan v slovenskih gozdovih, ki nastopi v celotni nosilni konstrukciji objekta, in pretežno tudi kot notranje in zunanje obloge, ter v stavbno mizarskih izdelkih. Vse lesene elemente pripravljamo in obdelamo v lastni proizvodnji.

Vsi naši objekti so grajeni po najnovejših spoznanjih sodobne arhitekture, z uporabo izključno naravnih materialov tudi v vmesnih izolacijskih plasteh. S tem ohranjamo neposreden stik z lesom tudi v notranjosti objekta.

Osnovna konstrukcija so masivna bruna, notranjost je izdelana iz ladijskega opaža ali mavčno-kartonskih plošč, vmesne plasti pa zapolnjuje izolacija izvedena v različnih izolacijskih sistemih.

Vsi objekti so lahko izdelani v različnih gradbenih fazah – v osnovni ali podaljšani, prav tako pa vam izdelamo objekt tudi »na ključ«. Za približen potek gradnje lesene stanovanjske hiše si lahko ogledate postopek.